Werving & Selectie

Werving & Selectie

Werving & selectie is één van de producten van Alma Resources. Alma Resources is actief in de arbeidsmarkt op zoek naar functies bij opdrachtgevers in de olie & gas, Energie en infrastructuur. Wanneer de binnengekomen zoekopdrachten vaste functies betreft biedt Alma Resources het werving & selectie product aan de potentiele kandidaten aan.

Ook geeft Alma Resources aan klanten altijd de mogelijkheid om een zoekopdracht op werving & selectie basis uit te zetten waarna wij voor een klant specifiek op zoek gaan naar een passende kandidaat voor de functie.

Het werving & selectie product is dus voor zowel klant als kandidaat en Alma Resources besteed dan ook veel tijd aan deze dienstverlening.

De voorwaarden waaronder Alma Resources het product werving & selectie voert is terug te vinden in hoofdstuk II van de algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden zijn via de homepage te bereiken. Hierin staat onder meer beschreven welk percentage Alma Resources standaard hanteert voor het werving & selectie product en wat onze dienstverlening allemaal minimaal omvat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om via een werving & selectie procedure aan een nieuwe baan of medewerker te komen neem dan contact op per telefoon of laat een bericht / contactverzoek achter via de website.

Direct een email sturen is ook mogelijk via: info@almaresources.nl